VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom voor de leeftijd van 18 tot 30 jaar?
Is deze site een verkapte dating site?
Hoe plaats ik foto’s van een wandeltocht bij mijn reactie op de site?
Kan ik mijn hond meenemen als ik me opgeef voor een wandeling?
Scootmobiel?

Wie zit er achter deze site?

Hoe werkt de reservelijst?

Garmin

Waarom voor de leeftijd van 18 tot 30 jaar?   terug
Ik kwam er achter dat er weinig georganiseerd wordt op wandelgebied voor twintigers. Ik heb niets tegen wandelen met mensen ouder dan 30 jaar, maar ik heb gemerkt dat het erg leuk is om met leeftijdgenoten te wandelen. Vandaar deze keuze.

Is deze site een verkapte dating site?   terug
Deze site is opgezet om lekker met een groep mensen een flinke tocht te maken in een mooi natuurgebied. Gezelligheid staat voorop, en ik vind het zelf altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maar het is zeker geen site waar deelnemers koortsachtig op zoek zijn naar de ware.

Hoe plaats ik foto’s van een wandeltocht bij mijn reactie op de site?   terug 
Foto’s plaats je zelf op een eigen webpagina. Bij veel internetfotoalbums is dit gratis. Deelnemers kunnen dan zelf de foto’s bekijken, downloaden of nabestellen.
De organisator van de tocht kan na afloop van de tocht op de reactiepagina één link opnemen naar een fotoalbum. Je kunt hem/haar een berichtje sturen met de link naar je fotoalbum. Als er al een link bij de reactie van de organisator staat dan kun je een linkje in je eigen reactie plaatsen naar je fotoalbum. Je kunt hiervoor de volgende code gebruiken: <a href=”http://www.linkjenaarjefotoalbum.nl”>Dit is een linkje naar mijn fotoalbum</a>. Zorg dat op de plek van www.linkjenaarjefotoalbum.nl de link naar je eigen album staat. Succes!

Kan ik mijn hond meenemen als ik me opgeef voor een wandeling?   terug
Dit is verschillend per wandeling. In een aantal gebieden waar de tochten worden georganiseerd worden geen honden toegestaan. De organisator van de wandeling weet dit ook niet altijd zeker. Daarom is het bij sommige wandelingen niet toegestaan om een hond mee te nemen.
Ook zijn er organisatoren die het leuk vinden als er een hond meegaat, maar dan niet meer dan 1 deelnemer met hond(en). En dan zijn er ook nog wandelingen waar iedereen eventueel een hond mee mag nemen. Bij elke wandeling is aangegeven of je een hond mee mag nemen.
Als je je hond mee wilt nemen:

  • Geef bij je gegevens aan dat je af en toe een hond mee wilt nemen, alleen dan kun je je hond opgeven. Je vindt je gegevens bij ‘mijn gegevens’ als je ingelogd bent.
  • Geef je op voor een wandeling waar honden mee mogen.
  • Na opgave krijg je de vraag of je je hond mee wilt nemen voor deze wandeling. Zo weten andere deelnemers dat er een hond meegaat.
  • Geef eventueel in je persoonlijke verhaaltje aan dat je je hond meeneemt.
  • En het spreekt natuurlijk voor zich dat alleen sociale, niet-agressieve honden welkom zijn.

Scootmobiel?   terug
Hoewel de scootmobiel hoofdzakelijk gebruikt wordt door mensen met een beperking, kan iedereen het nodige plezier halen uit deze scooter met elektrische aandrijving. Bekijk de scootmobiel offerte op Scootmobiel.org.

Wie zit er achter deze site?   terug
Ik ben bioloog en natuurliefhebber. Het idee is ontstaan toen ik met een aantal vrienden per e-mail eens per 2 maanden een wandeling organiseerde. Deze vrienden namen ook weer kennissen en vrienden mee, waardoor de groep eigenlijk te groot dreigde te worden. Bovendien dacht ik dat er misschien wel veel meer mensen willen wandelen, maar niet in hun eentje. Met een groep verdwaal je niet snel en bovendien is het vaak erg gezellig.

Hoe werkt de reservelijst?      terug
Als een wandeling vol is dan kun je je opgeven voor de reservelijst.
Als een deelnemer zich afmeldt voor de tocht dan word je automatisch aangemeld voor de tocht als je bovenaan de reservelijst staat. Je krijgt dan meteen een mailtje met informatie over de wandeltocht. Dit gebeurt alleen als er meer dan 5 dagen tijd is om je nog af te melden voor de tocht. Hierna krijg je alleen een “alert” mailtje met de mededeling dat er een plek vrijgekomen is. In de tussentijd kunnen anderen ook inschrijven op de wandeltocht.
Zorg dus dat je je afmeldt voor de reservelijst als je niet meer mee kunt of mee wilt lopen die dag. Na de uiterste afmelddatum (normaal 3 dagen voor de wandeltocht) vindt er geen teruggave meer plaats van betaalde strippen.
Bij “mijn gegevens” vind je het overzicht van je reservelijstinschrijvingen.

Garmin terug
Wil je verschillende modellen en merken in plaats van onder elkaar eens naast elkaar zien? Bekijk dan op HRDLPN.nl onze vergelijking van de Garmin 935 met Polar M600 en de goedkopere M400 (let op, nu is er de M430)!